Ga naar hoofdinhoud

Bestuur en commissies

Werkgroep Klimaat en erfgoed

Het bestuur heeft besloten een Werkgroep Klimaat en erfgoed te formeren. De werkgroep heeft als doel het bevorderen van de bewustwording van de klimaatverandering, het kritisch volgen van ontwikkelingen op dit terrein die gevolgen kunnen hebben voor het erfgoed op Schouwen-Duiveland en het tijdig beïnvloeden van besluitvorming teneinde ons erfgoed te beschermen.

De werkgroep bestaat voorlopig uit de volgende leden: Rian van Damme, Marinus van Dijke, Wilbert Stadhouders, Ria Geluk en Christan Zantboer, maar zal binnenkort worden uitgebreid met geïnteresseerde en op dit terrein deskundige leden.

De werkgroep kan meteen aan de slag. Op 19 april vindt een omgevingsdialoog (werkatelier) plaats over het geplande hoogspanningsstation op Schouwen-Duiveland tussen TenneT en betrokken partijen. De werkgroep Klimaat en erfgoed vertegenwoordigt Stad en Lande in die dialoog.

Op deze website zal regelmatig verslag worden gedaan van de werkzaamheden van de werkgroep. Bent u geïnteresseerd in deze werkgroep en wilt u daaraan een bijdrage leveren, neem dan contact op met het secretariaat.

Back To Top