Ga naar hoofdinhoud
Hoe het werkt
Start jouw ontdekkingstocht!

Mijn Stad&Lande is een interactieve kaart. Een ontdekkingstocht over het eiland. Jouw eiland. Op de kaart zie je verschillende plaatjes én markers staan. De plaatjes geven alle bezienswaardigheden aan, bijvoorbeeld de vuurtoren in Burgh-Haamstede en de Zeelandbrug.

Bij de gele en paarse markers valt van alles te ontdekken. Zoom hier in! Op de paarse markers kun je direct klikken om te zien wat daar te vinden is. De gele markers hebben een cijfer, dit geeft aan dat hier meerdere paarse markers staan.

Er staan ook scholen op de kaart. Staat jouw school ertussen? Ga op zoek en ontdek hoeveel werkstukken er al zijn verzameld.

stad-en-lande-kaartprint-ditmoetjezien-270x270
stad-en-lande-kaartprint-ditmoetjezien_02-270x270
Zoek, zoom in en ontdek!

Zoek op de kaart naar markers. Zoom in om meer te zien! Op de markers, de scholen en de musea kun je klikken. Zo ontdek je meer over de geschiedenis, over het landschap of leer je iets leuks over een interessant onderwerp.

Gebruik het menu

Ben je op zoek naar bepaalde informatie over één onderwerp? Gebruik dan het paarse menu links. Hier kun je aangeven waar je meer over wilt weten. Vink het onderwerp aan en bekijk vervolgens welke markers op de kaart verschijnen. Door op het logo rechtsboven te klikken ga je terug naar de oorspronkelijke kaart.

Mijn Schouwen-Duiveland? Jouw Schouwen-Duiveland! Hier ontdek je alles over ons prachtige eiland.
Klik erop los en zie wat er allemaal te ontdekken valt. Genoeg! Veel plezier.

Back To Top