skip to Main Content

Op de agenda

A-Affiche-zonder-Data-(1)

Schouwen-Duiveland 75 jaar bevrijd!

In aansluiting op de tentoonstellingen in de 5 musea (Brouws Museum, Brusea, Goemanszorg, De Burghse Schoole en Museumhaven Zierikzee) organiseerde de Vereniging Stad en Lande een aantal presentaties in april, mei en juni die helaas moesten worden geannuleerd. Nu de musea…

stad-en-lande-29-november-web

Stad & Lande richt zich op de toekomst, de finale

Overdag vindt in de Nieuwe Kerk te Zierikzee een manifestatie plaats met het thema “Toekomst”. Dit in samenwerking met de jeugd van
Schouwen-Duiveland.

Adriaanskerk-dreischor-web

Stad & Lande in concert

Avondvullend programma vol muziek en poëzie van Schouwen-Duiveland, van klassiek tot modern.

grote-kerk-Brouwershaven

Brouwershaven en de Plekken van Plezier

Een bijzondere binnen-tentoonstelling “Plekken van Plezier” in Brouwershaven met drankje in het pop-up restaurant in de Kerk en aansluitend een maaltijd met eenvoudige ‘oude’ gerechten.

stad-en-lang_op-de-agenda

Boottocht Oosterschelde of bustocht Schouwen-Duiveland

We varen uit met MS “de Onrust” vanaf Het Luitje in Zierikzee voor een boottocht over de Oosterschelde. Of kiest u voor een bustocht over het eiland met Van Oeveren.

vuurtoren-haamstede-web

Gratis wandeling vol wetenswaardigheden door de Kop van Schouwen

Vanuit Slot Haamstede wordt op vrijdagmiddag 3 mei vanaf 14.30 uur het gebied verkend tijdens een inspirerende wandeling door het Slotbos en de Zeepeduinen.

monumentenwandeling-23maart2019-stad-en-lande-web

Gratis monumentenwandeling Zierikzee met levend(ig)e verrassingen

Stad en Lande verwelkomt zowel leden als niet leden op zaterdag 23 maart vanaf 11.00 uur tot in de middag met wandelingen door monumentaal Zierikzee van zo’n anderhalf uur langs bijzondere plekjes, straten vol geschiedenis, statige monumenten en kleine pareltjes waar je dagelijks misschien zomaar voorbij loopt.

Back To Top