Ga naar hoofdinhoud

Lid worden

Lid zijn loont!

Ik wil lid worden van een vereniging die graag behoudt wat goed is en meedenkt over hoe vernieuwingen met respect voor het verleden kunnen worden uitgevoerd. Bovendien ontvang ik dan drie maal per jaar een fraai en informatief tijdschrift en jaarlijks de Kroniek met verdiepende artikelen over de geschiedenis van Schouwen-Duiveland.

Er zijn twee ledenvergaderingen per jaar en verschillende activiteiten waaraan u mee kunt doen. Iedereen kan lid worden voor maar € 26,- per jaar. Maar veel leden betalen vrijwillig een hoger bedrag. De contributie voor leden in het buitenland bedraagt € 40,- per jaar. U komt in aanmerking voor ledenkortingen op activiteiten zoals de cursus Geschiedenis leeft!

Dus word nu lid!

Ik wil lid worden

Door het invullen en verzenden van
onderstaand formulier meldt u zich aan
om lid te worden van Stad & Lande:

    HeerMevrouwVoor mij geen hokje

    Opzegging van het lidmaatschap door het lid kan slechts geschieden tegen het einde van een boekjaar. Zij geschiedt schriftelijk aan het bestuur met inachtneming van een opzeggingstermijn van ten minste vier weken. Indien een opzegging niet tijdig heeft plaatsgevonden, loopt het lidmaatschap door tot het einde van het eerstvolgende boekjaar.

    Back To Top