Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Anders dan anders…

Door het Corona-virus leven we momenteel in een vreemde en soms verwarrende tijd.

Dit betekent niet dat er niets gebeurt binnen onze vereniging. Onze commissie Tijdschrift is volop bezig met de voorbereidingen van de juni-editie. Het belooft weer een prachtige uitgave te worden welke is aangepast aan de nieuwe lay-out van de vereniging. Tevens zal het tijdschrift niet meer worden verzonden worden in een envelop maar geseald in een transparant biologisch afbreekbaar folie.

Onze commissie Planologie blijft alle planologische activiteiten op Schouwen-Duiveland op de voet volgen. Ook dit gaat gewoon door.

Onze verenigingsactiviteiten verlopen dit jaar anders dan vorige jaren. De meeste geplande activiteiten zijn uitgesteld of worden op een andere manier ingevuld. Check regelmatig deze website voor de updates.

Bekijk ook:

Lid worden

Ik wil lid worden

Ik wil lid worden van een vereniging die graag behoudt wat goed is en meedenkt over hoe vernieuwingen met respect voor het verleden kunnen worden uitgevoerd. Bovendien ontvang ik dan drie maal per jaar een fraai en informatief tijdschrift en jaarlijks de Kroniek met verdiepende artikelen over de geschiedenis van Schouwen-Duiveland.

Er zijn twee ledenvergaderingen per jaar en verschillende activiteiten waaraan u mee kunt doen. Iedereen kan lid worden voor maar € 25,- per jaar. Maar veel leden betalen vrijwillig een hoger bedrag.

Zelf bijdragen

Wie lid wordt garandeert zichzelf van een bijna doorlopende stroom inspirerende inspiratie. Jaarlijks drie magazines,
de Kroniek en twee ledenvergaderingen waar wij u graag ontmoeten. Uw jaarbijdrage is bescheiden: € 25,00.

Help mee

Kennis, feiten en nieuws verzamelen, signaleren, grondig onderzoeken in de praktijk en in de boeken, fotograferen, oplossingen bedenken, schrijven en publiceren. Schouwen-Duiveland is een dankbaar onderwerp en verdient uw fanatieke bijdrage!

Doneer

Periodiek schenken en nalaten. Weet dat uw donatie blijvend effect heeft in onze vereniging. Ontdek hoe aantrekkelijk schenken kan zijn. Wilt u nalaten? Lees hier hoe u met uw legaat de vereniging duurzaam versterkt.

Word lid

Stad en Lande kan uw hulp uitstekend gebruiken. Door in commissies met kennis bij te dragen, door te doneren (ontdek de (ook fiscaal) aantrekkelijke mogelijkheden) of door lid te worden; dat kan al vanaf € 25 per jaar.

Back To Top