Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

GRATIS Stad & Lande-fietstocht op Open Monumentendag zaterdag 11 september 2021

Sportieve activiteit Stad & Lande, voor jong en oud!

Op zaterdag 11 september, Open Monumentendag, organiseert Stad & Lande een boeiende GRATIS fietstocht over het prachtige Schouwen-Duiveland. Iedereen kan meedoen, jong en oud.

Aan de hand van de routebeschrijving fietst u door de pittoreske dorpjes Zonnemaire, Noordgouwe, Dreischor en langs de prachtige buitenplaatsen van Schuddebeurs.
Ook alle opengestelde monumenten langs deze Stad & Lande-fietstocht komen aan bod.

Tot 14.00 uur krijgt u onderweg toelichtingen en verhalen door Stad & Lande.

U kunt tussen 10.00 en 12.00 uur starten in Zonnemaire, Noordgouwe en Beldert (bij Dreischor). Deze fietstocht is in totaal 25 km lang. Iedereen kan meedoen, leden en niet leden.

Na inschrijving ontvangt u enkele dagen van te voren uw toegekende starttijd en de exacte startlocatie.

Doe ook mee en geef u op!

  • Aanmelden per mail tot donderdag 9 september via activiteiten@stad-en-lande.nl
  • Graag opgave van uw naam, telefoonnummer, aantal personen, gewenste startplaats en (eventuele) starttijd.
  • Start tussen 10.00 en 12.00 uur.
  • Na inschrijving ontvangt u enkele dagen van te voren uw toegekende starttijd en de exacte startlocatie. Houd dus uw mailbox in de gaten.
  • Er kan individueel, per huishouden of per groepje worden aangemeld (e.e.a. is afhankelijk van eventuele landelijke coronarichtlijnen).
  • Kinderen zijn welkom, maar alleen onder begeleiding van een volwassene.

Bekijk ook:

Lid worden

Ik wil lid worden

Ik wil lid worden van een vereniging die graag behoudt wat goed is en meedenkt over hoe vernieuwingen met respect voor het verleden kunnen worden uitgevoerd. Bovendien ontvang ik dan drie maal per jaar een fraai en informatief tijdschrift en jaarlijks de Kroniek met verdiepende artikelen over de geschiedenis van Schouwen-Duiveland.

Er zijn twee ledenvergaderingen per jaar en verschillende activiteiten waaraan u mee kunt doen. Iedereen kan lid worden voor maar € 25,- per jaar. Maar veel leden betalen vrijwillig een hoger bedrag.

Zelf bijdragen

Wie lid wordt garandeert zichzelf van een bijna doorlopende stroom inspirerende inspiratie. Jaarlijks drie magazines,
de Kroniek en twee ledenvergaderingen waar wij u graag ontmoeten. Uw jaarbijdrage is bescheiden: € 25,00.

Help mee

Kennis, feiten en nieuws verzamelen, signaleren, grondig onderzoeken in de praktijk en in de boeken, fotograferen, oplossingen bedenken, schrijven en publiceren. Schouwen-Duiveland is een dankbaar onderwerp en verdient uw fanatieke bijdrage!

Doneer

Periodiek schenken en nalaten. Weet dat uw donatie blijvend effect heeft in onze vereniging. Ontdek hoe aantrekkelijk schenken kan zijn. Wilt u nalaten? Lees hier hoe u met uw legaat de vereniging duurzaam versterkt.

Word lid

Stad en Lande kan uw hulp uitstekend gebruiken. Door in commissies met kennis bij te dragen, door te doneren (ontdek de (ook fiscaal) aantrekkelijke mogelijkheden) of door lid te worden; dat kan al vanaf € 25 per jaar.

Back To Top