Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Jaarlijkse lezing en excursie Stad & Lande

“Van D-day, via de Slag om de Schelde naar het laatste oorlogsjaar op Schouwen-Duiveland” is de titel van de LEZING die we vrijdag 20 augustus a.s. organiseren. Drs. Peter Vleugel behandelt bovengenoemd onderwerp d.m.v. een presentatie over de belangrijkste gebeurtenissen in dit tijdvak, inclusief een historisch overzicht.
Alle belangstellenden zijn van harte uitgenodigd deze lezing bij te wonen. Graag opgave vooraf via activiteiten@stad-en-lande.nl
Locatie: Stadhuismuseum Zierikzee, Meelstraat 6, 4301 EC Zierikzee.
Datum en tijd: Vrijdag 20 augustus 2021, aanvang 19.30 uur.
Kosten €2,50 per persoon, ter plaatse te voldoen. Indien u in het bezit bent van een Museumkaart heeft u gratis toegang. Een drankje wordt u aangeboden door het Stadhuismuseum en door Stad & Lande.

Onderstaande excursie is geannuleerd

Tevens organiseert Stad & Lande op zaterdag 4 september a.s. haar jaarlijkse EXCURSIE per touringcar. Dit jaar wordt het Bevrijdingsmuseum in Nieuwdorp en het MuZEEum te Vlissingen bezocht.

Bekijk ook:

Lid worden

Ik wil lid worden

Ik wil lid worden van een vereniging die graag behoudt wat goed is en meedenkt over hoe vernieuwingen met respect voor het verleden kunnen worden uitgevoerd. Bovendien ontvang ik dan drie maal per jaar een fraai en informatief tijdschrift en jaarlijks de Kroniek met verdiepende artikelen over de geschiedenis van Schouwen-Duiveland.

Er zijn twee ledenvergaderingen per jaar en verschillende activiteiten waaraan u mee kunt doen. Iedereen kan lid worden voor maar € 25,- per jaar. Maar veel leden betalen vrijwillig een hoger bedrag.

Zelf bijdragen

Wie lid wordt garandeert zichzelf van een bijna doorlopende stroom inspirerende inspiratie. Jaarlijks drie magazines,
de Kroniek en twee ledenvergaderingen waar wij u graag ontmoeten. Uw jaarbijdrage is bescheiden: € 25,00.

Help mee

Kennis, feiten en nieuws verzamelen, signaleren, grondig onderzoeken in de praktijk en in de boeken, fotograferen, oplossingen bedenken, schrijven en publiceren. Schouwen-Duiveland is een dankbaar onderwerp en verdient uw fanatieke bijdrage!

Doneer

Periodiek schenken en nalaten. Weet dat uw donatie blijvend effect heeft in onze vereniging. Ontdek hoe aantrekkelijk schenken kan zijn. Wilt u nalaten? Lees hier hoe u met uw legaat de vereniging duurzaam versterkt.

Word lid

Stad en Lande kan uw hulp uitstekend gebruiken. Door in commissies met kennis bij te dragen, door te doneren (ontdek de (ook fiscaal) aantrekkelijke mogelijkheden) of door lid te worden; dat kan al vanaf € 25 per jaar.

Back To Top