Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Jubileumavond Stad & Lande

Muziek en poëzie van Schouwen-Duiveland, van klassiek tot modern.

In het kader van haar 80-jarig jubileum organiseert Vereniging Stad & Lande op zaterdag 2 november haar vijfde jubileumactiviteit in de Adriaanskerk te Dreischor.

Met “Stad & Lande in Concert” trakteert Stad & Lande alle belangstellenden op een avondvullend programma vol lokale poëzie en muziek. Deze bijzondere avond is gratis toegankelijk voor alle belangstellenden, leden en niet-leden.

Het programma is zeer uiteenlopend. Van stemmig saxofoonspel tot vrolijke dansmuziek, van het Schouws Kamerkoor tot gedichten die worden voorgedragen door de op Schouwen-Duiveland opgegroeide Ester Naomi Perquin (Dichter des Vaderlands 2017-2018).

Bekijk ook:

Lid worden

Ik wil lid worden

Ik wil lid worden van een vereniging die graag behoudt wat goed is en meedenkt over hoe vernieuwingen met respect voor het verleden kunnen worden uitgevoerd. Bovendien ontvang ik dan drie maal per jaar een fraai en informatief tijdschrift en jaarlijks de Kroniek met verdiepende artikelen over de geschiedenis van Schouwen-Duiveland.

Er zijn twee ledenvergaderingen per jaar en verschillende activiteiten waaraan u mee kunt doen. Iedereen kan lid worden voor maar € 25,- per jaar. Maar veel leden betalen vrijwillig een hoger bedrag.

Zelf bijdragen

Wie lid wordt garandeert zichzelf van een bijna doorlopende stroom inspirerende inspiratie. Jaarlijks drie magazines,
de Kroniek en twee ledenvergaderingen waar wij u graag ontmoeten. Uw jaarbijdrage is bescheiden: € 25,00.

Help mee

Kennis, feiten en nieuws verzamelen, signaleren, grondig onderzoeken in de praktijk en in de boeken, fotograferen, oplossingen bedenken, schrijven en publiceren. Schouwen-Duiveland is een dankbaar onderwerp en verdient uw fanatieke bijdrage!

Doneer

Periodiek schenken en nalaten. Weet dat uw donatie blijvend effect heeft in onze vereniging. Ontdek hoe aantrekkelijk schenken kan zijn. Wilt u nalaten? Lees hier hoe u met uw legaat de vereniging duurzaam versterkt.

Word lid

Stad en Lande kan uw hulp uitstekend gebruiken. Door in commissies met kennis bij te dragen, door te doneren (ontdek de (ook fiscaal) aantrekkelijke mogelijkheden) of door lid te worden; dat kan al vanaf € 25 per jaar.

Back To Top