skip to Main Content

Nieuws

Publicatie Open Monumentendag 2021

In verband met Open Monumentendag is op 15 augustus j.l. deel II verschenen van de vorig jaar aangelegde serie ter promotie van de Schouwen-Duivelandse Open Monumentendag. Over cultuur-historisch vertoeven in het groen van Noordgouwe/Schuddebeurs. Met nu de monografie over herberg Schuddebeurs (de huidige Hostellerie Schuddebeurs) aldaar meer dan drie eeuwen ter ontspanning aanwezig. Op basis van de tien jaar geleden door de Vereniging Stad en Lande van Schouwen-Duiveland in haar tijdschrift geplaatste artikelen, geschreven door Sander den Haan. Zoals deel I in zwart-wit uitgevoerd en op diverse punten op Schouwen-Duiveland en Walcheren verkrijgbaar (22 bladzijden met illustraties en summary, ISBN 978-90-9035067-7).

Deel dit bericht:

Bekijk ook:

Lid worden

Ik wil lid worden

Ik wil lid worden van een vereniging die graag behoudt wat goed is en meedenkt over hoe vernieuwingen met respect voor het verleden kunnen worden uitgevoerd. Bovendien ontvang ik dan drie maal per jaar een fraai en informatief tijdschrift en jaarlijks de Kroniek met verdiepende artikelen over de geschiedenis van Schouwen-Duiveland.

Er zijn twee ledenvergaderingen per jaar en verschillende activiteiten waaraan u mee kunt doen. Iedereen kan lid worden voor maar € 20,- per jaar. Maar veel leden betalen vrijwillig een hoger bedrag.

Zelf bijdragen

Wie lid wordt garandeert zichzelf van een bijna doorlopende stroom inspirerende inspiratie. Jaarlijks drie magazines,
de Kroniek en twee ledenvergaderingen waar wij u graag ontmoeten. Uw jaarbijdrage is bescheiden: € 20,00.

Help mee

Kennis, feiten en nieuws verzamelen, signaleren, grondig onderzoeken in de praktijk en in de boeken, fotograferen, oplossingen bedenken, schrijven en publiceren. Schouwen-Duiveland is een dankbaar onderwerp en verdient uw fanatieke bijdrage!

Doneer

Periodiek schenken en nalaten. Weet dat uw donatie blijvend effect heeft in onze vereniging. Ontdek hoe aantrekkelijk schenken kan zijn. Wilt u nalaten? Lees hier hoe u met uw legaat de vereniging duurzaam versterkt.

Word lid

Stad en Lande kan uw hulp uitstekend gebruiken. Door in commissies met kennis bij te dragen, door te doneren (ontdek de (ook fiscaal) aantrekkelijke mogelijkheden) of door lid te worden; dat kan al vanaf € 20 per jaar.

Back To Top