skip to Main Content

Nieuws

Uitstel Algemene ledenvergadering

Vanwege de coronamaatregelen kan de voorjaarsvergadering die gepland stond op 24 april 2020 geen doorgang vinden. Zodra bijeenkomsten weer veilig mogelijk zijn zal de Algemene ledenvergadering alsnog worden gehouden.

Onze leden ontvangen daarover bericht en houdt u ook deze website in de gaten. De jaarrekening 2019 van de vereniging is door het bestuur vastgesteld op 25 maart 2020 maar nog niet gecontroleerd door de kascommissie. Toch willen wij u de financiële verantwoording over 2019 alvast aanbieden. Op de voorjaarsvergadering zal de jaarrekening worden behandeld en ter goedkeuring worden voorgelegd aan de leden.

Deel dit bericht:

Bekijk ook:

Lid worden

Ik wil lid worden

Ik wil lid worden van een vereniging die graag behoudt wat goed is en meedenkt over hoe vernieuwingen met respect voor het verleden kunnen worden uitgevoerd. Bovendien ontvang ik dan drie maal per jaar een fraai en informatief tijdschrift en jaarlijks de Kroniek met verdiepende artikelen over de geschiedenis van Schouwen-Duiveland.

Er zijn twee ledenvergaderingen per jaar en verschillende activiteiten waaraan u mee kunt doen. Iedereen kan lid worden voor maar € 20,- per jaar. Maar veel leden betalen vrijwillig een hoger bedrag.

Zelf bijdragen

Wie lid wordt garandeert zichzelf van een bijna doorlopende stroom inspirerende inspiratie. Jaarlijks drie magazines,
de Kroniek en twee ledenvergaderingen waar wij u graag ontmoeten. Uw jaarbijdrage is bescheiden: € 20,00.

Help mee

Kennis, feiten en nieuws verzamelen, signaleren, grondig onderzoeken in de praktijk en in de boeken, fotograferen, oplossingen bedenken, schrijven en publiceren. Schouwen-Duiveland is een dankbaar onderwerp en verdient uw fanatieke bijdrage!

Doneer

Periodiek schenken en nalaten. Weet dat uw donatie blijvend effect heeft in onze vereniging. Ontdek hoe aantrekkelijk schenken kan zijn. Wilt u nalaten? Lees hier hoe u met uw legaat de vereniging duurzaam versterkt.

Word lid

Stad en Lande kan uw hulp uitstekend gebruiken. Door in commissies met kennis bij te dragen, door te doneren (ontdek de (ook fiscaal) aantrekkelijke mogelijkheden) of door lid te worden; dat kan al vanaf € 20 per jaar.

Back To Top