Ga naar hoofdinhoud

Nieuws

Werkgroep Klimaat en erfgoed

Het bestuur heeft besloten een Werkgroep Klimaat en erfgoed te formeren. De werkgroep heeft als doel het bevorderen van de bewustwording van de klimaatverandering, het kritisch volgen van ontwikkelingen op dit terrein die gevolgen kunnen hebben voor het erfgoed op Schouwen-Duiveland en het tijdig beïnvloeden van besluitvorming teneinde ons erfgoed te beschermen.
De werkgroep bestaat voorlopig uit de volgende leden: Rian van Damme, Marinus van Dijke, Wilbert Stadhouders, Ria Geluk en Christan Zantboer, maar zal binnenkort worden uitgebreid met geïnteresseerde en op dit terrein deskundige leden.
De werkgroep kan meteen aan de slag. Op 19 april vindt een omgevingsdialoog (werkatelier) plaats over het geplande hoogspanningsstation op Schouwen-Duiveland tussen TenneT en betrokken partijen. De werkgroep Klimaat en erfgoed vertegenwoordigt Stad en Lande in die dialoog.
Op deze website zal regelmatig verslag worden gedaan van de werkzaamheden van de werkgroep. Bent u geïnteresseerd in deze werkgroep en wilt u daaraan een bijdrage leveren, neem dan contact op met het secretariaat.

 

Bekijk ook:

Lid worden

Ik wil lid worden

Ik wil lid worden van een vereniging die graag behoudt wat goed is en meedenkt over hoe vernieuwingen met respect voor het verleden kunnen worden uitgevoerd. Bovendien ontvang ik dan drie maal per jaar een fraai en informatief tijdschrift en jaarlijks de Kroniek met verdiepende artikelen over de geschiedenis van Schouwen-Duiveland.

Er zijn twee ledenvergaderingen per jaar en verschillende activiteiten waaraan u mee kunt doen. Iedereen kan lid worden voor maar € 25,- per jaar. Maar veel leden betalen vrijwillig een hoger bedrag.

Zelf bijdragen

Wie lid wordt garandeert zichzelf van een bijna doorlopende stroom inspirerende inspiratie. Jaarlijks drie magazines,
de Kroniek en twee ledenvergaderingen waar wij u graag ontmoeten. Uw jaarbijdrage is bescheiden: € 25,00.

Help mee

Kennis, feiten en nieuws verzamelen, signaleren, grondig onderzoeken in de praktijk en in de boeken, fotograferen, oplossingen bedenken, schrijven en publiceren. Schouwen-Duiveland is een dankbaar onderwerp en verdient uw fanatieke bijdrage!

Doneer

Periodiek schenken en nalaten. Weet dat uw donatie blijvend effect heeft in onze vereniging. Ontdek hoe aantrekkelijk schenken kan zijn. Wilt u nalaten? Lees hier hoe u met uw legaat de vereniging duurzaam versterkt.

Word lid

Stad en Lande kan uw hulp uitstekend gebruiken. Door in commissies met kennis bij te dragen, door te doneren (ontdek de (ook fiscaal) aantrekkelijke mogelijkheden) of door lid te worden; dat kan al vanaf € 25 per jaar.

Back To Top